Bogács

Feladva Sep 18, 2023 | Megtekintve: 197 | Azonosító: #3292

56000000Ft

Ország:   Magyarország
Régió:   Heves megye
Város:   Eger
Zip:   3300
Ingatlan típusa:   Üdülő
Hálószobák:   6
Fürdőszobák:   2
Terület:   437 m2
Építés éve:   1991
Állapot:   Új

Kivételes lehetőség befektetőknek vagy nagycsaládosoknak Bogácson!
Eladó egy 124 m2 nagyságú 6 szobás nyaraló Bogács központhoz közeli részén. Az ingatlan egy 437 m2-es telken helyezkedik el, ami 2 éve belső felújításon esett át, melynek keretében új festést és burkolatokat kapott új bejárati ajtókkal együtt és több külső betonozás is történt. A ház földszintjén 1 hálószoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, különálló wc és tároló, valamint egy 25 m2-es terasz található, továbbá az emeleten 4 hálószoba, fürdőszoba wc-vel, egy 25 m2-es terasz és egy 3 m2-es erkély került kialakításra, a telken pedig egy ásott kút is van. Minden ablak hőszigetelt üveggel ellátott fa nyílászáró. A házban összesen 13 férőhely van, mely további 2 hellyel bővíthető. Az ingatlan fűtése kombi gázkazánnal, hőleadása radiátorokon keresztül történik. Melegvízellátása gázkazánnal és villanybojlerrel is megoldható. Ezen felül minden szobához külön biztosítékok lettek kiépítve és ipari áram is használható.
A nyaraló kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a strand és a központ mindössze néhány perc sétára található, valamint az erdei túrákat kedvelők is hamar a bükkben barangolhatnak, ezen felül a közelben kisbolt, étterem, a bogácsi kilátó, sportpálya, községháza található.
A vendégház kiválóan alkalmas több család egyidejű elszállásolására, valamint nagyobb baráti társaságok több éjszakás zavartalan tartózkodására is. A bejáratott szálláshely teltházzal üzemel főszezonban és elő-, utószezonban is számos foglalás van. Szépkártya elfogadó szálláshely, amely eladáskor a vendégéjszakákkal együtt kerülne átadásra, így a vevő már első perctől kezdve szedheti az ingatlan hasznait.
A bogácsi strandfürdő 2020-as felújítását követően a strand télen is használható, mellyel a vendégéjszakák száma nem csak a nyári szezonra koncentrálódik.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal . Tel: 06202287798

Ingatlan jellemzők
  Berendezett   Biztonsági funkciók   Ebédlő
  Kert   Padlástér   Parkoló
Közösségi jellemzők
  Iskola közeli   Óvoda közeli   Természeti panoráma
  Üzleti közeli

Kapcsolatfelvétel a hirdetővel
Kapcsolattartó neve: Vécsei János  
Cím: Kisvölgy ut 1/a
Telefon: +3******** Telefonszám
A hirdető további hirdetései
E-mail küldése a hirdetőnek