Database query error.

Segítség az EgerApro.hu állás információs portál működéséhez, használatához.

 

Tisztelt egri apróhirdető!

Az EgerApro.hu portált abból a célból hoztuk létre, hogy az egri és Eger környéki hirdetők könnyen és hatékonyan rátaláljanak egymásra. Az EgerApro.hu lapon magánszemélyek és vállalkozások egyaránt feladhatják hirdetéseiket.

Az EgerApro.hu oldalon 3 megjelenés típust tudunk biztosítani hirdetései közzétételére:

I. Normál megjelenés - díjmentes álláshirdetés:

• Az oldalon történő normál megjelenés magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt díjmentes.

II. Kiemelt megjelenés - fizetős apróhirdetés:

• A fizetett hirdetés elhelyezése díjköteles. A kiemelt apróhirdetés a középső tartalmi részben, a normál hirdetések fölött jelenik meg. A kiemelt hirdetés sárga háttérrel jelenik meg. A fizetett hirdetés elhelyezési díja bruttó: 4.000,- forint / 30nap.

• A főoldali kiemelt hirdetés a fizetett hirdetés tulajdonságain kívül a főoldalon is megjelenik kiemelten. A főoldali kiemelt apróhirdetés díja bruttó: 6.000, -forint / 30 nap.Kiemelt hirdetés feladása:
1. Első lépésként kérjük adja fel normál módon a hirdetését.
2. Töltse le az alábbi hivatkozáson található megrendelőlapot.
3. A kitöltött megrendelőlapot küldje el a következő faxszámra: +36 36 317 998 vagy szkennelve az info@egerapro.hu email címre.

A kiemelt hirdetés megjelenése előtt számlát állítunk ki az Ön részére, melynek befizetését követően tudjuk érvényesíteni hirdetésén a kiemelést.

 III. Egyedi hirdetési doboz - fizetős apróhirdetés:

Egyedi megjelenés, kiemelt hirdetési doboz formájában. Az egyedi hirdetéseknek a kiemelt hirdetések fölött vagy a jobb oldali kategóriákat tartalmazó oszlopban biztosítunk megjelenést. Egyedi hirdetésre a hirdetés méretétől és elhelyezésétől függően egyedileg adunk ajánlatot. Kérjük küldje el egyedi megjelenés igényét a "Kapcsolat"menüpont alatti elérhetőségünkre. Kérése teljesítésére egyedileg adunk ajánlatot.

Apróhirdetés feladás lépései:

Az apróhirdetés feladásához nem szükséges regisztráció.
Ha regisztrálna, akkor az alábbi előnyökben részesülne:
- Bármikor szerkeszthetné, törölhetné hirdetéseit.
- Üzeneteket küldhetne és fogadhatna.


I. Hirdetés feladása

Ha nem szeretne regisztrálni:
• Klikkeljen a kezdőlapon található "Hirdetés feladása" menüpontra.
• Válassza ki, a "Gyors hirdetésfeladás" menüt.
• Klikkeljen az "Adja föl hirdetését!" gombra.
• Válassza ki, hogy apróhirdetése melyik kategóriába kerüljön.
• Adja meg az apróhirdetés címét a meghirdetett tartalom alapján.
• Rögzítse a hirdetése szövegét. Ha apróhirdetésére nem kívánja engedélyezni az Online jelentkezési (10-es pont) formát, akkor a hirdetés szövegében meg kell adnia az elérhetőségi adatait!
• Az apróhirdetés hossza maximum 1 000 karakter lehet.
• Rögzítse a hirdetés részleteit Ár, Ország, Régió, Város, Hirdetés típusa szerint.
• Rögzítse a hirdetést feladó cég vagy magánszemély e-mail címét. Az itt megadott e-mail cím a hirdetésben meg fog jelenni. (Az online érdeklődés az itt megadott címre fog megérkezni.)
• Rögzítse a hirdetésben a feladó cég vagy magánszemély nevét.

II. Apróhirdetés fotóval
A második lépésben lehetősége van a hirdetése szövegéhez, tetszés szerint, maximum 6 db fotót csatolni maximum 800x600 pixel méretben.
Képfeltöltés:
• Pornográf, szexuális szolgáltatást közvetlenül vagy közvetve felkínáló, erőszakot sugalló vagy egyéb nyomdafestéket nem tűrő tartalmú képeket nem áll módunkban elfogadni. Ezek a hirdetések törlésre kerülnek.

III. Apróhirdetés előnézete
A harmadik lépésben a rögzített szöveg előnézete alapján javíthatja, szerkesztheti, majd jóváhagyhatja apróhirdetését. A jóváhagyást követően hirdetése megjelenik. Kollégáink ellenőrzik a hirdetés szövegét, majd az apróhirdetés megjelenik az EgerApro.hu portálon.

Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bírálja el a közzétett hirdetéseket. Üzemeltető a hirdetések törlésére fenntartja a jogot, ha az nem valós apróhirdetés.
Az alábbi szabályok be nem tartása automatikusan a hirdetés törlését, moderálását vagy javítását vonja maga után.

Moderálási alapelvek, tartalmi, formai követelmények:

• A hirdetési szövegekben a magyar nyelvtani szabályok betartása kötelező (helyesírás, vesszőhasználat, sortörés, stb.). Az igénytelen, hibáktól hemzsegő hirdetések elutasításra kerülnek!
• A hirdetés címe nem állhat egy vagy két szóból. A hirdetés címe olyan egy értelmes mondat kell, hogy legyen, ami a hirdetés lényegét fogalmazza meg, emeli ki. A pár szavas, hiányos hirdetéseket töröljük a rendszerből.
• NE használjon csupa NAGYBETÅ°T és egynél több felkiáltójelet. Használja a szóköz billentyűzetet a szavak/szöveg tagolásához. Amennyiben ennek ellentétét észleljük, a hirdetés törlésre kerül.
• Tilos 40 napon belül 2x feladni ugyanazt a hirdetést. Az ezt a szabályt kijátszani próbálok végleges eltiltást kapnak az oldal használatától. (Pl.: Ugyanaz a hirdetés más címmel való közzététele.)
• Tilos valótlan apróhirdetést feladni.
• Valódi cégnév vagy név megadása kötelező a hirdetés feladásakor!
• A hirdetésben nyilvánosan szerepelnie kell a jelenlegi törvénykezés szerint a hirdető valamely elérhetőségének (telefonszám vagy e-mail cím).

A moderálási alapelvek betartásával hirdetése hatékonyabb lesz, a felhasználók pedig könnyebben eligazodnak a hirdetések között.